ФЛЕКСО- ПЕЧАТ

Разполагаме със следните две флексопечатни машини:

1. Fisher & Krecke 34DF6 с до 6 цвята печат и максимална ширина на фолиото от 900 мм, максимална ширина на печата - до 850мм;

2. Windmoeller & Hoelscher Starflex - с до 8 цвята печат и максимална ширина на фолиото до 1320мм, максимална ширина на печата - до 1270 мм.

И двете печатни машини имат минимална стъпка на печат от 300мм до 1000мм през 10мм.

 

НАКРАТКО

14+
ГОДИНИ ВЪВ ФЛЕКСОПЕЧАТ
до 8
ПЕЧАТНИ ЦВЕТОВЕ
3
ФЛЕКСОПЕЧАТНИ МАШИНИ
1000 mm
МАКС. ПЕЧАТНА СТЪПКА
1320 mm
МАКС. ШИРИНА
НА ФОЛИОТО
7
ПЕЧАТАРСКИ
ЕКИП

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Всичките ни машина са поддържани в оптимално състояние през цялата година, тъй като фирмата ни притежава свой собствен специализиран екип, чиято функция е разглобяването и сглобяването на машини в чужди страни, поправки и финни настройки на сложни машини като флексопечатни машини, екструзионни линии и други видове.

Имайки пълен контрол върху нашите машини, ние можем да реагираме веднага в случаи на повреди и по този начин да Ви осигурим стабилното и постоянно качество, с което сме известни.

ДА ПОГОВОРИМ ЗА ВАШИТЕ ОПАКОВКИ

СВЪРЖИ СЕ С НАС

ДУМИ ОТ КЛИЕНТИ

ДОВЕРЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПАРТНЬОР
Започнахме работа с Колев ООД, но след 2 месеца тяхни доставки на напечатани полиетиленови чували за пелети установихме, че торбите започват да се разпокъсват. Те се справиха с кризата като покриха нашите разходи и създадоха отлична рецепта за нашето фолио, което ни показа, че сме намерили правилния производител на опаковки!
Александър Добрев, управител на "Визьор" ООД

    Разкажете ни за Вашето запитване

    Или се свържете с нашите специалисти на 0888 784 234

    Request a Quote