ТЕРМО- СВИВАЕМО ФОЛИО

Започнахме преди 29 години с екструзията на термосвиваеми фолиа и разрастнахме компанията до сегашното й ниво използвайки тази продукция за основа на нашите операции.

В момента имаме четири екструдера, които произвеждат фолия 24/7 предимно за безалкохолната и бирената индустрия. Три от тях са еднослойни, а последният - трислоен, като предимно екструдираме LDPE.

НАКРАТКО

1200 mm
МАКС. ШИРИНА
НА ФОЛИОТО
4
ЕКСТРУДЕРА
230 t
МЕСЕЧЕН
КАПАЦИТЕТ
21+
ГОДИНИ В ПРОИЗВОДСТВОТО
1 to 3
ФОЛИИНИ
СЛОЯ
24/7
НОН-СТОП

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕЦЕПТИ

Въпреки че опаковките са сходни с такива на други, за които произвеждаме, Вашите специфични нужди са различни. Ще получите персонализирана рецепта със съответните добавки за Вашата пакетажна линия.

Получи достъп до повече от 21 години акумулиран опит в областта на термосвиваемите опаковки.

Изпитай нашия баланс между гъвкавост и персонализирани решения, типичен за малкия бизнес, и стабилността и експертизата на големите корпорации.

ДУМИ ОТ КЛИЕНТИ

ДОВЕРЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПАРТНЬОР
Започнахме работа с Колев ООД, но след 2 месеца тяхни доставки на напечатани полиетиленови чували за пелети установихме, че торбите започват да се разпокъсват. Те се справиха с кризата като покриха нашите разходи и създадоха отлична рецепта за нашето фолио, което ни показа, че сме намерили правилния производител на опаковки!
Александър Добрев, управител на "Визьор" ООД

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Всичките ни машина са поддържани в оптимално състояние през цялата година, тъй като фирмата ни притежава свой собствен специализиран екип, чиято функция е разглобяването и сглобяването на машини в чужди страни, поправки и финни настройки на сложни машини като флексопечатни машини, екструзионни линии и други видове.

Имайки пълен контрол върху нашите машини, ние можем да реагираме веднага в случаи на повреди и по този начин да Ви осигурим стабилното и постоянно качество, с което сме известни.

ДА ПОГОВОРИМ ЗА ВАШИТЕ ОПАКОВКИ

СВЪРЖИ СЕ С НАС

    Разкажете ни за Вашето запитване

    Или се свържете с нашите специалисти на 0888 784 234

    Request a Quote