ТЕРМО-
СВИВАЕМО
ФОЛИО

Започнахме преди повече от 21 години с производството на термосвиваемо фолио и изградихме компанията до сегашното и ниво, използвайки продукцията на термосвиваемо фолио като гръбнак на нашето производство.

Към момента работим денонощно с четири екструзионни линии , които обслужват основно бирената и безалкохолна промишленост, като се използват само първични материали. Три от екструдерите са еднослойни и работят с LDPE и добавки, а четвъртият е трислоен. Той има възможност да оперира с различни суровини, но основните са LDPE и MDPE.

НАКРАТКО

1200 мм
МАКС. ШИРИНА
4
ЕКСТРУДЕРИ
230 т
МЕСЕЧЕН КАПАЦИТЕТ
21+
ГОДИНИ ПРОДУКЦИЯ
1 to 3
СЛОЕВЕ ФОЛИО
24/7
НОН-СТОП

ПЕРСОНАЛИ-
ЗИРАНИ РЕЦЕПТИ ЗА ФОЛИО

Въпреки че продуктите Ви са подобни на такива, каквито вече сме произвеждали, Вашите специфични нужди варират. Ще получите рецепта с подходящите добавки, съобразени с Вашите специфични пакетажни нужди, географска локация и общи изисквания.

Получете достъп до повече от 21 години акумулиран опит в производството на термосвиваемите опаковки. През годините сме работили и продължаваме да работим с много различни малки и големи компании – всяка със своите специфични нужди.

Изпитайте нашия внимателно поддържан баланс между гъвкавостта и персонализираните решения, присъщи на малка компания, и стабилността и експертния опит на голяма корпорация.

ДУМИ ОТ КЛИЕНТИ

ДОВЕРЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПАРТНЬОР

Започнахме работа с Колев ООД, но след 2 месеца тяхни доставки на напечатани полиетиленови чували за пелети установихме, че торбите започват да се разпокъсват. Те се справиха с кризата като покриха нашите разходи и създадоха отлична рецепта за нашето фолио, което ни показа, че сме намерили правилния производител на опаковки!

Александър Добрев, управител на "Визьор" ООД

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Всичките ни машина са поддържани в оптимално състояние през цялата година, тъй като фирмата ни притежава свой собствен специализиран екип, чиято функция е разглобяването и сглобяването на машини в чужди страни, поправки и финни настройки на сложни машини като флексопечатни машини, екструзионни линии и други видове.

Имайки пълен контрол върху нашите машини, ние можем да реагираме веднага в случаи на повреди и по този начин да Ви осигурим стабилното и постоянно качество, с което сме известни.

Front Title

"ВЗЕМИ ТЕСТОВИТЕ СИ РОЛКИ СЕГА!"

Back Title


Изпитайте нашия внимателно поддържан баланс между гъвкавостта и персонализираните решения, присъщи на малка компания, и стабилността и експертния опит на голяма корпорация!ПОПИТАЙ МЕ ЗА ТЕСТОВИТЕ СИ РОЛКИ!

+359 888 438 292

Христо Колев,
управителПОПИТАЙ МЕ ТЕСТОВИТЕ СИ РОЛКИ!

+359 888 438 292

Христо Колев,
управител

Разкажете ни за Вашето запитване

Request a Quote